Boudewijn Seapark Brugge

Bekijk alle dierentuinen

België Brugge, België

Beoordelingen

Beoordeel Boudewijn Seapark Brugge zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Elena Gromova

Geen afbeelding

leuke ervaring, een aanrader!

Guy Stroobandt

Geen afbeelding

Het was een mooie dol fijne namiddag met de kleinkinderen, een prachtige show van de dolfijnen, het was verdorie jaren geleden dat wij deze nog eens hadden gezien.

Tinneke robbe

Geen afbeelding

Het was hee lleukmakkelijk bereikbaar met de bus van station men dochter was heel blij dus beter kan het niet.mss meer dieren maar is winter ook.was echt een leuke dag

Sylvie Goossens

Geen afbeelding

Zeer verouderd park maar fijne ervaring.

Luc Borgraeve

Geen afbeelding

We bezochten het park met de kinderen en kleinkinderen. Het park straalde voor ons nostalgie uit. Ook mijn kinderen (nu 28 en 30) waren aangenaam verrast. De attracties zijn nog altijd dezelfde maar dat vonden we helemaal niet erg met de kleinkindjes (2.5-5 en 6 jaar) . geen lange wachttijden, voor de kleintjes is er ook voldoende aanbod. Proper park (hoewel de toiletten eens zouden mogen vernieuwd worden). Goed aanbod van eten en drinken met schappelijke prijzen. Jammer dat het te koud was om eens in het zwembad te gaan. Wel mooi zwempark. De shows zijn ook nog altijd eens de moeite waard om naar te gaan kijken. Mijn zoon met de kindjes zal waarschijnlijk een abonnement nemen voor volgend jaar.

BERNARD ALLUYN

Geen afbeelding

We hebben het leuk gevonden en zeker de dolfijnen, ons kleindochter was maar twee jaar als ze de eerst keer geweest was en nu wilde ze nog eens gaan ze is nu vier jaar half en wilde nu gaan met haar broer omdat ze aan hem vertelt hoe leuk ze het vond de eerste keer en wilde dat met hem delen.

A.A.M. De Smet

Geen afbeelding

Schandaal van de parking 7 euro daat het park al zo duur is Hoorde er heel veel klachten over van anderemensen Mooi park slecht aangegeven vanaf het station Brugge dolfijneschow was heel mooi

Krista Thorree

Geen afbeelding

het is vooral voor gezinnen met kinderen. het was indrukwekkend om de mensen bezig te zien met de zeeleeuwen, de zeehonden en de dolfijnen.

Janssens Heidi

Geen afbeelding

Superhandige aankoop van tickets via website o.a. dankzij betaling via bankkaart. Behulpzaam en vriendelijk personeel.

Saskia Termote

Geen afbeelding

Alles ok.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.