Boudewijn Seapark Brugge

Bekijk alle dierentuinen

België Brugge, België

Beoordelingen

Beoordeel Boudewijn Seapark Brugge zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Anoniem

Geen afbeelding

Heel leuk: een dierentuin met echte pretparkattracties. Het dierenaanbod is enorm de prijs is niet te hoog tegenover wat je krijgt. De sfeer is heel goed, het eten en drinken is perfect en het personeel is vriendelijk.

Elisabeth

Geen afbeelding

Superleuk park. Voor ons best een eindje rijden. Maar een leuk hotel geboekt en de dag erna naar het park geweest. Super. De kids hebben enorm genoten. Van de attracties als van de shows, zoals met de roofvogels, zeehonden, walrussen en natuurlijk de dolfijnenshow. Ook de info over de zwangere dolfijn was tof. Kids waren reuze enthousiast en zeker de moeite waard voor een tweede bezoek!

Anoniem

Geen afbeelding

Park heeft nood aan wat opfrissing.

Kelly

Kelly

Onze jongens vonden het leuk. Ze mochten in alles en hebben echt genoten van een dagje Boudewijn Seapark. Als volwassenen hebben we genoten van de vernieuwde dolfijnshow en we hebben nog een bal gekregen ook. Parkeren kost 7 euro. We hadden zelf onze picknick mee, omdat we geen zin hadden in fastfood. Dankzij Dagtickets.be nog een redelijk voordeel kunnen doen, dus toch wel wat kunnen besparen.

Wendy

wendy

Het is er redelijk klein, weinig attracties en voor wat er te zien is, vind ik het veel te duur. Ik kwam er een keer, maar ga er nooit meer heen. Mijn kinderen verveelden zich er ook al snel, het enige dat ze nog een beetje leuk vonden was de indoor speeltuin. De shows vonden we ook niet heel bijzonder.

Paulien

Geen afbeelding

Leuke dierentuin/pretpark vooral met jonge kinderen. Heel leuk dat je tussen de shows ook even iets anders kan doen . Wel wat weinig attracties en redelijk verouderd.

Mathias

Mathias

Leuke dierentuin! Ook tof dat je wat attracties kan doen zoals de Orka. Sfeer is goed en de prijs is ook ok! Misschien wat meer attracties, maar het is en blijft vooral een dierentuin!!

Midas

Midas

Leuke dieren maar onvriendelijk personeel

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.