Burgers' Zoo

Bekijk alle dierentuinen

Nederland Arnhem, Nederland

Overal in Burgers' Zoo zijn bijzondere dieren-ontmoetingen mogelijk. Naast het Dierenpark waar je onder andere gorilla's, panters, chimpansee en olifanten kan bewonderen is Burgers' Zoo beroemd om de vele verschillende themagebieden. Zoals de Bush: hier betreed je de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud. Lees verder...

De dieren leven hier in alle vrijheid, zoals kleurrijke vogels, hagedissen en zelfs vliegende honden.

In de Desert reis je door de woestijn en het noorden van Mexico. In dit rotsachtige landschap leven kleurrijke zangvogels en kalkoengieren, maar tref je ook wroetende pekari's, herkauwende dikhoornschapen en loerende bobcats aan. Hier kan je kennis maken met ratelslangen, schorpioenen en gilamonsters!

In de Ocean ga je te water: hier vind je honderden kleurrijke vissen, koralen, sponzen, zeeanemonen, zee-egels en zeekomkommers. Maar ook pijlstaartroggen en haaien zwemmen hier over je heen!

De Safari brengt je dichter bij jachtluipaarden, leeuwen, giraffes, zebra's en vele andere Afrikaanse dieren.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Highlights

Bekijk alle highlights van Burgers' Zoo

Beoordelingen

Bekijk alle 18 beoordelingen van Burgers' Zoo

Beoordeel Burgers' Zoo zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Wim

Geen afbeelding

Dit park heeft vooral enorme pluspunten maar ook wat minpunten. Dierenaanbod is redelijk vooral in de bush is dit goed met de Aardvarkens en de Kaaimannen. Ook de mangrove met de vlinders en Zeekoeien is prachtig. Safari is ook leuk alleen zit de savanne met Neushoorns, Giraffen, Zebra’s en Antilopen wat ver van het pad af zelfde geld voor de Cheeta’s en Leeuwen. Dessert is ook mooi met als hoogtepunten de donkere gangetjes en de Steenbokken. Ocean is ook mooi al heb ik niks met vlinders. Verblijven voor chimpansees, gorilla’s en wallaby’s zijn groot maar wat simpel. Minpunt is het beginstuk op het pinguinverblijf en de wrattenzwijnen na. Dit gebied heeft weinig dieren, en de Olifanten en Halfapen hebben geen mooi verblijf. Prijs en restaurants zijn redelijk, personeel top.

Geen afbeelding

Zaterdag Burgers Bush bezocht. Hoge verwachtingen maar dat viel tegen. Weinig wilde dieren gezien, zaten waarschijnlijk verstopt tussen het hoge onkruid. Lange afstanden lopen hetgeen zeer vermoeiend is vooral voor de kleintjes en dan teleurstelling op teleurstelling. Sommige gedeelten zien er wat aftands en minder goed onderhouden uit. Ocean is een uitzondering. Prachtige onderwaterwereld.

Geen afbeelding

Sorry maar deze dierentuin krijgt van ons een dikke onvoldoende! Veel te weinig dieren Te grote afstand van de dieren Slecht onderhoud van het park En je loopt je benen uit je lijf om een beest op 80 meter als je geluk had te bekijken

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.