Burgers' Zoo

Bekijk alle dierentuinen

Nederland Arnhem, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Burgers' Zoo zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Wim

Geen afbeelding

Dit park heeft vooral enorme pluspunten maar ook wat minpunten. Dierenaanbod is redelijk vooral in de bush is dit goed met de Aardvarkens en de Kaaimannen. Ook de mangrove met de vlinders en Zeekoeien is prachtig. Safari is ook leuk alleen zit de savanne met Neushoorns, Giraffen, Zebra’s en Antilopen wat ver van het pad af zelfde geld voor de Cheeta’s en Leeuwen. Dessert is ook mooi met als hoogtepunten de donkere gangetjes en de Steenbokken. Ocean is ook mooi al heb ik niks met vlinders. Verblijven voor chimpansees, gorilla’s en wallaby’s zijn groot maar wat simpel. Minpunt is het beginstuk op het pinguinverblijf en de wrattenzwijnen na. Dit gebied heeft weinig dieren, en de Olifanten en Halfapen hebben geen mooi verblijf. Prijs en restaurants zijn redelijk, personeel top.

Anoniem

Geen afbeelding

Zaterdag Burgers Bush bezocht. Hoge verwachtingen maar dat viel tegen. Weinig wilde dieren gezien, zaten waarschijnlijk verstopt tussen het hoge onkruid. Lange afstanden lopen hetgeen zeer vermoeiend is vooral voor de kleintjes en dan teleurstelling op teleurstelling. Sommige gedeelten zien er wat aftands en minder goed onderhouden uit. Ocean is een uitzondering. Prachtige onderwaterwereld.

Anoniem

Geen afbeelding

Sorry maar deze dierentuin krijgt van ons een dikke onvoldoende! Veel te weinig dieren Te grote afstand van de dieren Slecht onderhoud van het park En je loopt je benen uit je lijf om een beest op 80 meter als je geluk had te bekijken

Stefan

Geen afbeelding

Goed onderhouden en mooi park. Zeer ruime dierenverblijven. Sommige dierenverblijven zijn wel verouderd. Mooie indoor gedeelten: Bush, Desert en Ocean. Wel jammer dat de horecagelegenheden met de mooiste terrassen (bv.: Safari) op doordeweekse dagen dicht zijn.

Will

Geen afbeelding

Prachtige dierentuin met veel afwisseling. Vaak geweest met de kinderen, maar ook samen met mijn man. Ongeveer een uur rijden om er te komen. Geniet altijd weer in dit park. Inderdaad jammer dat het eten zo duur is. Neem overigens zelf ook wel eens een broodje mee, om de kosten te drukken.

Gerco

gerco

Een prachtig park met een groot aantal dierenverblijven, maar die niet allemaal even mooi zijn de één is oud en versleten de ander is net nieuw! Dat is op zich wel jammer. Het geen wat erg mooi is is de Ocean en de bush. Jammer is wel dat het eten en drinken erg duur is!

Janine

Janine

In Nederland heb ik een hoop dierentuinen gezien en in mijn gedachten stond Burgers' Zoo best hoog. Nu ben ik onlangs weer geweest en het viel mij toch wat tegen. Het eerste gedeelte met oa. de nijlpaarden en de stokstaartjes heeft erg weinig sfeer. Dit gedeelte heeft duidelijk behoefte aan een oppepper. Het tweede gedeelte waar wij kwamen was de 'ocean' de 'bush' en de 'desert'. Erg mooi gedeelte van het park, vooral de 'Ocean' is prachtig neergezet. Het laatste deel van onze route, de 'safari' is ook mooi, maar niet heel erg indrukwekkend. Daarnaast was het volgen van de route best lastig. Ik heb het idee dat we het een en ander gemist hebben, maar veel ook dubbel hebben gezien. Op zich een mooie dierentuin, maar geen favoriet voor mij.

Dylan

Geen afbeelding

Echt leuk en mooi park. Ik woon er om de hoek en heb abonnement. Kom er al mijn hele leven en raak niet verveeld. Maar ik ben benieuwd naar een nieuw gedeelte. De oudste gedeeltes mogen wel een oppepper hebben zoals bijvoorbeeld de volières en het stuk bij de nijlpaarden en zeehonden. De ecodisplays maken het park natuurlijk zo geweldig. Mooiste park van Nederland!

Anoniem

Geen afbeelding

effe serieus als je de dierentuin geen 10 geeft voor dierenaanbod ben je veel te veeleisend. ben er tig keer heen geweest nu ik verhuist ben ben ik er al 3 jaar niet meer heen geweest, echt super balend. ik vond de Bush, Dessert en Ocean zoooooo mooi dat ik er wel zou wilen wonen. de prijs is het zeker waard dus daarover moet je ook niet gaan zeuren , ik bedoel die mensen (en die dieren) moeten ook leven. een dierenpark is verschrikkelijk duur. heb elke grote dierentuin nog eens op internet gezocht (en ook via rides.nl) en ik ben er zeker van: burgers zoo is de mooiste dierentuin van Europa. met grote voorsprong. houd al van het park toen ik nog niet eens kon lopen dus zonder twijfel een 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joost

Joost

ik snap niet dat dit zo goedkoop is. dit is de mooiste dierentuin vvan nederland

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.