Dierenpark Amersfoort

Bekijk alle dierentuinen

Nederland Amersfoort, Nederland

Kom je naar DierenPark Amersfoort dan beleef je een dag vol dieren en avontuur. Je hoort, ziet en voelt van alles tijdens je bezoek.

In DierenPark Amersfoort zie je alle dieren van heel dichtbij. Je staat vaak letterlijk neus aan neus met niets minder dan een glazen wand tussen jou en de dieren. Lees verder...

Bij de lange giraffen op de Savanne sta je op dezelfde hoogte en kijk je recht in hun grote ogen. In de Stad der Oudheid zie je krokodillen, bavianen en de indrukwekkende tijgers. Soms mag je de dieren zelfs aanraken! Misschien ben jij de mazzelaar die een spin of slang mag vasthouden bij de Koele Knuffels in het Honderdduizend DierenHuis. Of bezoek de geiten, schapen en konijnen die je mag aaien. En in de Vogelvoliére kun je vogels voeren.

Hoor je van ver al de dino’s brullen? In het DinoBos wonen ruim 70 levensechte dinosauriërs waarvan er meerdere brullen of bewegen! Ook de diverse apen, leeuwen en imposante olifanten laten soms van zich horen.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Highlights

Bekijk alle highlights van Dierenpark Amersfoort

Beoordelingen

Bekijk alle 7 beoordelingen van Dierenpark Amersfoort

Beoordeel Dierenpark Amersfoort zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Henk

Henk

Prima dierentuin om is te doen als je in de buurt bent. Leuke dieren en redelijk dagvullend. Daarnaast hebben ze leuke klim parcours over het verblijf van de beren en kun je dieren op een bijzondere manier bekijken vanuit de Expeditie rivier. Het dino bos is leuk voor kleine kinderen en die zullen er hun ogen uitkijken.

kathinka

Geen afbeelding

Ik vind het zelf een heel leuk en groot dierenpark. Ik ben altijd blij als we er heen mogen.

Thomas

Geen afbeelding

Ik ben verleden week naar Dierenpark Amersfoort geweest en het was erg leuk. Het was al erg lang geleden dat ik er was geweest. Na het bezoekje aan Dierenpark Amersfoort was ik erg onder de indruk. Het is een heel erg mooi park en er is van alles wat. Het nachtdierenhuis was erg leuk, net als het Dinobos. Jammer was dat bij het Dinobos weinig geluiden waren. Ze konden wat meer dinobrullen doen bijvoorbeeld. Het is een erg mooi park, alleen zijn sommige verblijven een beetje verouderd. Ook leuk om te doen is toch echt de Berenboemeltrein, een klein treintje dat door het park rijdt. Er is erg veel te doen voor kleinere kinderen, wat erg leuk is. Ook staat het park vol met glijbanen. Uniek is dat er klimroutes over sommige verblijven zijn gemaakt. Mooi!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.