Dierenpark Amersfoort

Bekijk alle dierentuinen

Nederland Amersfoort, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Dierenpark Amersfoort zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Henk

Henk

Prima dierentuin om is te doen als je in de buurt bent. Leuke dieren en redelijk dagvullend. Daarnaast hebben ze leuke klim parcours over het verblijf van de beren en kun je dieren op een bijzondere manier bekijken vanuit de Expeditie rivier. Het dino bos is leuk voor kleine kinderen en die zullen er hun ogen uitkijken.

Kathinka

Geen afbeelding

Ik vind het zelf een heel leuk en groot dierenpark. Ik ben altijd blij als we er heen mogen.

Thomas

Geen afbeelding

Ik ben verleden week naar Dierenpark Amersfoort geweest en het was erg leuk. Het was al erg lang geleden dat ik er was geweest. Na het bezoekje aan Dierenpark Amersfoort was ik erg onder de indruk. Het is een heel erg mooi park en er is van alles wat. Het nachtdierenhuis was erg leuk, net als het Dinobos. Jammer was dat bij het Dinobos weinig geluiden waren. Ze konden wat meer dinobrullen doen bijvoorbeeld. Het is een erg mooi park, alleen zijn sommige verblijven een beetje verouderd. Ook leuk om te doen is toch echt de Berenboemeltrein, een klein treintje dat door het park rijdt. Er is erg veel te doen voor kleinere kinderen, wat erg leuk is. Ook staat het park vol met glijbanen. Uniek is dat er klimroutes over sommige verblijven zijn gemaakt. Mooi!

Henk

Henk

Prima dierentuin, zeer geschikt voor kinderen. We hebben genoten. De parkeerplaats stond helemaal vol, maar je had in het park zelf niet in de gaten dat het druk was.

Laurens

laurens

zelf woon ik hier in de buurt kom er dus vaak leuk park veel dieren aanbod,shows

Anoniem

Geen afbeelding

Dierenpark Amersfoort is een leuke dierentuin met uitgebreid aanbod aan dieren. Vind wel veel van de verblijven verouderd en soms erg dicht op elkaar staan. Met een abonnement van Ouwehands krijg je hier overigens korting, volgens mijn € 1.00 of € 2.00 per abonnement.

Ramon

Geen afbeelding

Een leuke dierentuin. Het dierenaanbod is goed, eveneens als de sfeer. En het personeel is ookl gewoon goed.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.