Dierenpark Wissel

Bekijk alle dierentuinen

Nederland Epe, Nederland

Beleef een gezellige dag dierentuin met de hele familie in Dierenpark Wissel. Sta in het bosrijke park oog in oog met stokstaartjes, pelikanen en corsac vossen, neus aan neus met neusberen, apen en otters en op armlengte afstand van wallabies, pinguïns en het dwergnijlpaardje Nelie. Lees verder...

In Dierenpark Wissel ontmoet je bijzondere dieren van wel heel dichtbij!

Dierenpark Wissel is groot in kleine, bijzondere diersoorten zoals beermarters, gouden leeuwapen, kleine panda’s, potoroes, ringstaartmaki’s en dikdiks. Ontmoet diersoorten die je in geen enkele andere Nederlandse dierentuin ziet, zoals de boomkangoeroes en zilveroeistitie en bewonder één van de grootste collecties dwergapen van Europa.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Kinderactiviteiten

Voor kinderen is er veel te beleven! Ravotten in de speeltuin, dieren knuffelen in de kinderboerderij en een spannende Zoo Quest maken langs de bewoners van het park. Tijdens de dagelijkse Zoo Times ontmoeten ze allerlei verschillende diersoorten terwijl een dierverzorger bijzondere wetenswaardigheden vertelt.

In het hoogseizoen is er nog meer vertier. Laat je schminken als je lievelingsdier, een grappig ballonfiguur knopen en kom naar de spetterende theatervoorstellingen. Regelmatig worden leuke thema-activiteiten georganiseerd, zoals ‘KidsPower’ – een middag als dierverzorger.

Natuurbehoud

In Dierenpark Wissel leven ook bedreigde diersoorten, die in een speciaal fokprogramma zijn geplaatst, zoals Pinché-apen, kleine panda’s en zwartvoetpinguïns. Via de eigen natuurbehoudstichting Zodiac Nature Watch wordt een bijdrage geleverd aan projecten voor het behoud van bedreigde diersoorten en hun leefomgeving.

Highlights

Bekijk alle highlights van Dierenpark Wissel

Beoordelingen

Bekijk 3 beoordelingen van Dierenpark Wissel

Beoordeel Dierenpark Wissel zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Paula

Paula

Een leuke, kleine dierentuin. Prima om je een halve dag te vermaken. Zeker met kinderen een aanrader, omdat het redelijk rustig is.

Geen afbeelding

Een heerlijk park. Mooi onderhouden en veel verschillende diersoorten. Rolstoel vriendelijk, die je nog gratis kan huren ook. Ook het parkeren is gratis. Het is zeker een aanrader!

justin

justin

leuke familie dierenpark niet te groot leuke dieren echt gezellig een 8

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.