GaiaZOO

Bekijk alle dierentuinen

Nederland Kerkrade, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel GaiaZOO zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Anoniem

Geen afbeelding

Er was een misverstand over eerder aangekochte kaartjes. Het personeel ging er niet klantvriendelijk mee om en deed geen moeite om mee te denken. Ik wilde eigenlijk ter plekke vertrekken maar naar lang gezeur van onze twee kindjes die al lang hadden uitgekeken naar het bezoek hebben we dan toch nog nieuwe tickets gekocht.

Wendy

wendy

Leuke en mooie dierentuin, waar je je een hele dag kunt amuseren.

Justin

justin

Leuke dierentuin veel dieren en horeca. Ik vind Dino dome wel grappig een dikke 8

Jarno

Geen afbeelding

Gaiazoo is een dierentuin met een grootte omvang in sfeer. Breiden ieder jaar met iets groots uit en kan achter een paar jaar de mooiste dierentuin van de Benelux zijn. Ze moeten alleen nog wat meer diersoorten toevoegen. Dan zijn ze toch een heel leuk dagje uit. Voor de rest TOP!

Wouter

Wouter

Ik kom regelmatig in het park, heb er ook een abonnement op. Ze hebben ruime verblijven, leuke dieren en natuurlijk die heerlijke limburgse sfeer. Ze zijn ook nog steeds bezig met uitbreiden en nieuwe dieren toevoegen. Ook de dierpresentaties door de verzorgers is worden erg leuk gedaan! Voor de kinderen zijn er genoeg speelmogelijkheden, zoals Dinodome. Hier kunnen de kinderen spelen terwijl ouders genieten van een kopje koffie. Ik kom er vaak en ik blijf er zeker regenlamtif komen. Een prachtig park dat zeker niet overgeslagen mag worden door een dierentuin liefhebber!

Nick

Geen afbeelding

leuk parkje! ik ben ook abonneehouder en kom hier ook vaak... en dat zecht genoeg!! het nieuwe leeuwen verblijf is echt mooi en de dinodome is leuk voor de kinderen! en ze blijven ook nieuwe dingen bouwen!!! blijf zeker hier nog vaak komen!!

P.

P.

Vorig jaar nog GaiaPark nu zijn ze al verbeterd naar GaiaZOO. Het nieuwe leeuwen verblijf is schitterend! Omdat ik abonneehouder ben krijg ik als een van de 1e tehoren wat er gaat verbeteren... Natuurlijk ga ik dit niet vertellen maar er gaat heel veel veranderen. GaiaZOO krijgt ook een eigen programma met de andere 4 grote dierentuinen op SBS6; dat smaakt naar meer!!!!!

P.

P.

De beste dierentuin van Nederland! Echt een goed park dat zekr groots gaat uitbreiden!

S.

S.

Is een leuk dierenpark. Er komen ook binnenkort leeuwen :) (H) Ik heb een abonnement (ik woon in Kerkrade (H) )

Ramon

Geen afbeelding

Een leuk park, met een gezellige sfeer. Het dierenaanbod is groot en ik ben ervan overtuigd dat het park de komende jaren groot zal uitbreiden

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.