Ouwehands Dierenpark Rhenen

Bekijk alle dierentuinen

Nederland Rhenen, Nederland

Bewonder nu de unieke reuzenpanda’s in Pandasia, sta neus aan neus met de ijsberen en bespied de beren vanuit de observatiepost in Expeditie Berenbos. Bewonder de unieke nevelpanters, ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Foto: Pandasia in Ouwehands Dierenpark Rhenen
Foto: Pandasia in Ouwehands Dierenpark Rhenen

Stap in de wereld van de reuzenpanda

Bewonder de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in Ouwehands Dierenpark! Betreed de mystieke wereld van Pandasia en ervaar de Chinese sfeer. Ontmoet de reuzenpanda’s en vervolg je reis door Pandasia, dat in traditioneel Chinese stijl is gebouwd. Leer hier meer over de unieke reuzenpanda en de andere Aziatische diersoorten als de koeskoes, kleine panda, muntjak en het bijzondere spookdiertje.

Highlights

Bekijk alle highlights van Ouwehands Dierenpark Rhenen

Beoordelingen

Bekijk alle 94 beoordelingen van Ouwehands Dierenpark Rhenen

Beoordeel Ouwehands Dierenpark Rhenen zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Hans van der Vlugt

Geen afbeelding

Het was koud, en bijna alle dieren waren binnen. Daar had je, over het algemeen, moeilijk zicht op de dieren. We mochten niet bij de vogels naar binnen. Kortom zonde van het geld geweest......

Stuivenberg-Meekes

Geen afbeelding

Ouwehands dierenpark vind ik een heel erg mooi dierenpark, goed verzorgde verblijven zowel binnen als buiten. Ook de thema's zijn erg goed aangekleed. In het kort een park om regelmatig naar toe te gaan met kinderen en kleinkinderen.

Schonewille

Geen afbeelding

Mooi park. We komen van de zomer nog eens om te zien hoe alle verblijven er dan uit zien want er was namelijk veel in renovatie. En door de vogelgriep jammer genoeg niet alle gevogelte kunnen bekijken. Maar mooi park mooi voor een groot dag plezier

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.