Pairi Daiza

Bekijk alle dierentuinen

België Brugelette, België

Beoordelingen

Beoordeel Pairi Daiza zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Rudy

Geen afbeelding

Grote tegenvaller. 200 euro kwijt 2 volwassenen en een kind van 4 jaar. Inkom + parking 100 euro eten 50 euro treintje 15 euro. 2 maal een drankje. Reken maar uit. Het was ook heel warm, dus bijna geen dieren gezien en toen we huiswaarts gingen deelden ze ons mee dat de flesjes water gratis waren. Kon dit niet gemeld worden bij aankomst ? Ik zal twee keer nadenken om terug te komen. Zeker geen aanrader op warme dagen. Ofwel moet inkomprijs op zulke dagen aangepast word

Emile

Geen afbeelding

Super park, je waant je echt weg in de verschillende continenten. Dit is veruit het beste dierenpark dat ik ooit bezocht heb. Voor de kinderen is er een zeer grote speeltuin en worden er voedersessies georganiseerd met o.a. olifanten en nijlpaarden. Het mooie is dat de dieren niet in "betonblokken" leven, maar zoveel mogelijk in grote en naar de dieren aangepaste kooien zitten. Het eten is zeer verzorgd, een aanrader is de brouwerij en het Chinese restaurant!

Ryan

Geen afbeelding

Prachtig dierenpark! Een hoop faciliteiten voor kinderen en een hoop natuur in combinatie met de geschiedenis van het park maakt dat er ook voldoende ruimte is voor rust voor de oudere bezoeker.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.