Planckendael

Bekijk alle dierentuinen

België Mechelen , België

In Planckendael hop je op één dag van het ene continent naar het andere. Van de Indische leeuwen in Azië cros je in geen moeite naar de slaperige koala’s en jumpende kangoeroes in Oceanië. Lunchen kan je met zicht op klepperende ooievaars en vissende pelikanen in Europa. Lees verder...

Terug op krachten gekomen? Rep je dan naar Afrika en Amerika op zoek naar nog meer exotische bewoners… Nog wat energie over? Spring onderweg op het vlot of in de kano (let op voor krokodillen!), hang de acrobaat uit in het aboriginalparcours of roetsj van de metershoge olifantenglijbaan. Diehard avonturiers wanen zich slingerapen en gaan op 14 meter hoogte in de bomen bengelen…

Kom samen met je familie, vriendjes en vriendinnetjes een avontuurlijke dag beleven, en draag zo je steentje bij tot het behoud van de natuur. Onze dieren staan al te trappelen om je te ontmoeten!

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Highlights

Bekijk alle highlights van Planckendael

Beoordelingen

Bekijk alle 7 beoordelingen van Planckendael

Beoordeel Planckendael zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Stefan

Geen afbeelding

Prachtig nieuw Azië gedeelte; vooral de olifantentempel is erg mooi. Veel afwisseling aan dieren. Wel jammer dat op sommige plaatsen weinig dieren zichtbaar waren. Opdeling in verschillende continenten is zeer goed gedaan.

wendy

wendy

Planckendael is na Pairi Daizi de mooiste dierentuin van België. Er zijn vele diersoorten en de verschillende thema's zijn heel mooi, zoals het Afrikaanse dorp, waar leuke apen zitten. Ook het olifantenverblijf is knap. Onder de bomen door wandelen is heel prettig. Het park heeft zijn charmes en het personeel is er vriendelijk.

Geen afbeelding

Planckendael is het beste dierenpark van België.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.