Safaripark Beekse Bergen

Bekijk alle dierentuinen

Nederland Hilvarenbeek, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Safaripark Beekse Bergen zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Niels

Geen afbeelding

Schoolreisje op 31 maart. Eerst de bussafari gedaan die tegenviel door de weinige dieren die we zagen. We hadden wel een zeer enthousiaste gids mee, die ervoor zorgde dat we ons op geen enkel moment verveelden. In Kongo zijn we uitgestapt daar een lekker bakje friet gegeten, eten was van goede kwaliteit in tegenstelling tot mijn verwachtingen. De wandelsafari was leuk maar doordat je bij enkele verblijven ook de autosafari ziet doorgaan valt dit wel tegen. Er was ook niets open aan de ingang om een ijsje te eten. Hierdoor ben ik 10minuten moeten stappen naar het midden van het park. Door deze onvoorziene wandeling was ik bijna te laat om de bus te nemen. De medewerkers zijn er wel overal heel vriendelijk en het ligt er ook allemaal net bij. Toch nog een leuke afsluiter voor een weekje weg

Anoniem

Geen afbeelding

Safaripark Beekse Bergen onderscheidt zich van andere dierentuinen omdat je hier ook met de bus, boot en auto het park kan betreden. Zo is het dus mogelijk om op verschillende manieren door het park te gaan. Ideaal dat je bijvoorbeeld op een regenachtig moment gewoon in je auto naar de dieren kunt kijken. Safaripark Beekse Bergen is een uitgestrekt park met veel verschillende diersoorten, dus voor ieder wat wils. Verder is het personeel er ook erg vriendelijk.

Marciano

Marciano

Voor een uniek dagje uit moet je in Safaripark Beekse Bergen zijn. Aanraders zijn de bootsafari en natuurlijk de autosafari.

Wendy

wendy

Deze dierentuin heeft toch iets meer dan een andere gewone dierentuin, omdat je 'm op vele manieren kan bekijken, te voet, met je auto, bus of boot. Het is er groot en heel mooi onderhouden. Het is superleuk de dieren vanuit je auto zo dichtbij te kunnen bekijken. Voor mij blijft Beekse Bergen de mooiste dierentuin uit Nederland.

Thijmen

Thijmen

zeer leuk park vooral de dieren die voor de auto loopt het eten is super lekker het personeel is ook aardig al met al een top park want alles is in afrika style

Anoniem

Geen afbeelding

Aan het begin van het jaar met de familie geweest. In het park hangt een heerlijke Afrikaanse sfeer. Het hele park is mooi thematisch ingericht. Er zijn vele diersoorten (allemaal Afrikaans) in het park te zien en ze zijn ook aan het uitbreiden. Het personeel is erg vriendelijk!

Colin

Geen afbeelding

ik ben laatst bij de beekse bergen geweest en echt een mooi park veel dieren ik was ook met safariboot en autosafari geweest veel eettenten een een woord fantastisch:-)

Johan

Johan

Safaripark Beekse Bergen is een erg groot mooi park. De dierenverblijven zijn goed ingericht en de vogelshow er informatief. Ook de keuze om een safari te maken met je eigen auto, een boot, een bus of te voet vind ik erg leuk en origineel! Kortom; een leuk park om je de hele dag te vermaken

Harry

harry

Safaripark Beekse Bergen is een dierentuin waar je met verschillend vervoer (auto, bus, boot en lopend) het park kunt bekijken. je ziet de dieren op een andere manier. de kooien zijn zeer groot dus de dieren hebben ook een grote leef omgeving. verder mag de roofvogel show niet ontbreken.

Patricia

Patricia

Safaripark Beekse Bergen is een mooie dierentuin waar je je zeker de hele dag kunt vermaken. De dierverblijven zijn enorm groot en natuurgetrouw. Liefhebbers van zowel de grote (jacht-)dieren als de kleinere (vertederende) dieren kunnen hier hun ogen uitkijken. Doe wel goede wandelschoenen aan als je dit park gaat bezoeken! (de wandelsafari is erg groot) De auto-safari is ook een erg leuke toevoeging aan het park.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.