Zoo Duisburg

Bekijk alle dierentuinen

Duitsland Duisburg, Duitsland

Beoordelingen

Beoordeel Zoo Duisburg zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Wim

Geen afbeelding

Geweldig park... personeel weet ik niet, prijs is geweldig, restaurants zijn er te weinig. Sfeer is geweldig vooral in het apenhuis, de Chinese tuin en de tropische hal genaamd Rio Negro zijn prachtig. Dierenaanbod: geweldige dieren die je zelden ziet als Rivierdolfijn, koalabeer, gewone dolfijn, reuzenotter, brazzameerkat en Tasmaanse duivel. Verder onder andere gorilla’s, orang oetangs, dwergnijlpaarden, neushoorns, giraffes, aquarium, zebra’s, leeuwen, wilde honden, lamas, kleine panda, nandoe, flamingo en vele andere vogels, miereneter, neusbeer, fossa, zeehond, antilope, stekelvarken en zo kan ik nog uren doorgaan.

Jaimy

Geen afbeelding

Een leuke dierentuin, als je de tijd neemt heb je de hele dag nodig want het is super groot. Ze hebben daar andere verrassende en diersoorten als in andere dierentuinen

Peter

Geen afbeelding

Een mooie grote dierentuin. Veel aanbod aan dieren en mooi ingericht. Ook het aanbod aan eten en drinken is goed en niet te duur. Veel voedertijden die je kan gaan bekijken. Ook de dolfijnenshow is erg leuk. Zeker de moeite waard om heen te gaan. En in verhouding tot de Nederlandse dierentuinen heel interessante entreeprijzen.

Hans

Hans

een leuke dierentuin die goed bereikbaar is vanuit Nederland. Het dierenaanbod is niet speciaal maar wel divers. Daarnaast is de entree maar 11 euro dus als je in de buurt bent is dit zeker een bezoek waard.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.