Zoo Parc Overloon

Bekijk alle dierentuinen

Nederland Overloon, Nederland

Beleef een spannende ontdekkingsreis in het natuurlijkste dierenpark van Nederland! Sta in het 21 hectare grote park oog in oog met vele, bijzondere diersoorten, waaronder cheetahs, gibbons, flamingo’s, reuzenmiereneters, kleine panda’s, rendieren, beermarters en de grootste strohalsibissengroep ter wereld.

In de ruime doorloopgebieden bewegen dieren als lemuren, Indische antilopen en reuzenkangoeroes zich vrij tussen de bezoekers.

Voor de kinderen is er van alles te beleven in het park! Lees verder...

Ravotten in de speeltuin, dieren knuffelen in de kinderboerderij en een spannende speurtocht maken. Meer weten over de dieren? Kom naar de dagelijkse Zoo Times en leer de bewoners van Zoo Parc Overloon beter kennen.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Highlights

Bekijk alle highlights van Zoo Parc Overloon

Beoordelingen

Bekijk alle 7 beoordelingen van Zoo Parc Overloon

Beoordeel Zoo Parc Overloon zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

nick

Geen afbeelding

supereluk dierenpark met mooie dieren.

Bert

Geen afbeelding

Het park is veel kleiner geworden door de verkoop van grond voor woningen. Vorige jaren werd een goedkoper abonnement aangeboden wat wij al vele jaren deden. Nu is dat niet meer, tenminste , tot nu toe. Wij gingen als 65 + voor een wandeling. Wij overwegen dus naar Burgers zoo te gaan dat is veel voordeliger en er zijn veel meer dieren.

eliane

Geen afbeelding

De inkomprijs is veel te hoog naar gelang het park. Het is meer een wandelbos met wat dieren, voor ons gevoel helaas het slechtste dierenpark tot nu, met een uurtje ben je al rond. We hebben er reeds 7 bezocht, dit was jammer genoeg de slechtse van allemaal. Naar veiligheid toe, beter wat aanpassingen toevoegen, en meer dieren plaatsen en ruimte creeren.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.