Zoom Erlebniswelt

Bekijk alle dierentuinen

Duitsland Gelsenkirchen, Duitsland

Zoom Erlebniswelt neemt je mee op een wereldreis: op één dag reis je door wel drie verschillende beleveniswerelden. Ga op avontuurlijke expeditie in Alaska, waar je lynxen, kodiakberen en wolven van dichtbij ontmoet. Of neem een safari door Afrika waar machtige leeuwen en elegante giraffen in de bos-boomsavanne leven en verder door naar de vochtige savanne, waar bavianen, stokstaartjes en nijlpaarden jouw weg kruisen. Lees verder...

In Azië kan je te voet door de jungle wandelen en zal je hoelmans, aziatische dwergotters en zelfs orang-oetangs ontmoeten. Een orgineel, leuk extraatje in het park is de 'Alaska Ice Adventure'-simulator, die je zeker niet over moet slaan!

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Highlights

Bekijk alle highlights van Zoom Erlebniswelt

Beoordelingen

Bekijk alle 5 beoordelingen van Zoom Erlebniswelt

Beoordeel Zoom Erlebniswelt zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Janine

Janine

Wat een mooie dierentuin! De aankleding en thematisering van het park kloppen helemaal. Ook de verblijven van de dieren zijn echt gemaakt voor de dieren en bieden voor elke soort een unieke, uitdagende en passende leefomgeving. Zelf was ik vooral door het berenveblijf helemaal verrast. Toevallig kregen wij bij de kassa 50% korting. Dat schijnen ze eens per maand te doen en wij hadden geluk. Helaas kregen wij af en toe een flinke hoosbui over ons heen, maar met de gekochte parkparaplu hebben we ons prima vermaakt. Een dierentuin die voor mij absoluut in de top 3 van mijn favoriete dierentuinen staat! :)

jorane

jorane

groot dieren aanbod!

joost

Geen afbeelding

Schitterende dierentuin. Het moet wel droog zijn anders heb je er niet veel. Mooie simulator ook. Horeca is eenvoudig maar netjes.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.