Zoom Erlebniswelt

Bekijk alle dierentuinen

Duitsland Gelsenkirchen, Duitsland

Beoordelingen

Beoordeel Zoom Erlebniswelt zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Janine

Janine

Wat een mooie dierentuin! De aankleding en thematisering van het park kloppen helemaal. Ook de verblijven van de dieren zijn echt gemaakt voor de dieren en bieden voor elke soort een unieke, uitdagende en passende leefomgeving. Zelf was ik vooral door het berenveblijf helemaal verrast. Toevallig kregen wij bij de kassa 50% korting. Dat schijnen ze eens per maand te doen en wij hadden geluk. Helaas kregen wij af en toe een flinke hoosbui over ons heen, maar met de gekochte parkparaplu hebben we ons prima vermaakt. Een dierentuin die voor mij absoluut in de top 3 van mijn favoriete dierentuinen staat! :)

Jorane

jorane

groot dieren aanbod!

Joost

Geen afbeelding

Schitterende dierentuin. Het moet wel droog zijn anders heb je er niet veel. Mooie simulator ook. Horeca is eenvoudig maar netjes.

Patricia

Patricia

Prachtige dierentuin! Er is duidelijk te zien dat er erg veel aandacht en zorg is besteed aan zowel de dierverblijven als de beleving voor de bezoeker. De dieren ogen gezond en actief en het park is ruim en schoon. De horeca is simpel, maar voldoende.

Hans

Hans

Dit is werkelijk een prachtige dierentuin met mooie themagebieden en hele mooie verblijven. Daarnaast zijn er ook twee leuke attracties te vinden en wordt het park binnenkort nog uitgebreid met een nieuw themagebied. Aanrader!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.