Fotowedstrijd

In de zomer kun je het échte vakantiegevoel beleven! Lekker een paar weken er op uit of heerlijk enkele dagjes weg. En natuurlijk gaan we met elkaar: met het hele gezin, met neefjes, nichtjes, opa en oma, met vrienden en buren. Met z'n allen leuke dingen doen, dát is de zomer van 2014! En daar maak je vanzelfsprekend fantastische foto's van!

Dat échte vakantiegevoel wil je natuurlijk delen met anderen. Daarom organiseren Rides en Dagtickets de fotowedstrijd 'Deel je échte vakantiegevoel'. Stuur de leukste foto van je dagje naar een attractiepark, dierentuin, museum of andere dagattractie in en maak 6 weken lang kans op vrijkaarten! De foto's met de meeste stemmen worden weekwinnaar. De maker krijgt niet alleen tickets voor een leuk dagje uit, maar dingt bovendien mee naar de hoofdprijs: een verblijf in een Wigwam Deluxe in Vakantie- en Attractiepark Slagharen!

Daarnaast kiest de redactie elke week een mooie foto gemaakt tijdens een dagje in een pretpark, dierenpark, museum of andere dagattractie. De winnende foto's zijn goed voor kaartjes voor Attractiepark Slagharen, Boudewijn Seapark, Duinrell en Tikibad, Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Ouwehands Dierenpark, Linneaeushof, Avonturenpark Hellendoorn, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden en Abenteuer Park Oberhausen. Je maakt ook kans op 3 keer een minuut indoor skydiven in Indoor Skydive Roosendaal voor 2 personen. Waar wacht je nog op? Stuur nú je foto in!

Meedoen met de fotowedstrijd kan helaas niet meer!