Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Bekijk alle musea

Nederland Hilversum, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Anoniem

Geen afbeelding

Review gericht op het restaurant: dramatisch slecht!!! (Zon 10/9/2017, 13:30) Chagerijnige bediening. We bestellen een glutenvrij broodje. Na lang wachten krijgen we een half bevroren boterham. Nadat we daarover geklaagd hadden ontvingen we de volledig opgewarmde broodjes terug, inclusief opgewarmde sla, komkommer en salade, tussen inmiddels zompig broodje. Heel slechte ervaring. Nooit meer!!

Joury

joury

dit hoort echt bij het onderdeel Museum thuis leuk voor kinderen om te doen en ook prima voor volwassen.

Dion

Dion

Een prachtig museum, niet echt een museum te noemen. Het is meer een speeltuin voor ouderen kinderen. Overal kun je wel iets doen zoals het journaal presenteren.

Luc

Geen afbeelding

Alle recensies ten spijt hadden wij vandaag een erg teleurstellende ervaring bij Beeld en Geluid. Door de grote drukte was de binnenkomst al redelijk chaotisch. Puntsgewijs onze indruk: Het pand heeft bij drukte te weinig liften (1 was defect). Voor iemand met een rollator was het niet te doen! Bovendien is het overal erg donker. De capaciteit van de 'attracties' is zo ontoereikend dat je eigenlijk nergens echt aan kunt deelnemen. Er zit totaal geen route of structuur in het museum. Alles gebeurt via beeldschermen en er is nagenoeg niets tastbaars te vinden op de vissenkom van Willem Duys en een kostuum van Willem Ruis na. Overal knipperen lampjes waar je na een tijdje overprikkeld door raakt. Om foto's en filmjes te bewaren moet je steeds weer je emailadres intypen... NIET DOEN DUS!!

Anoniem

Geen afbeelding

Heel erg leuk! Je kunt echt alles wat met televisie (o.i.d) te maken heeft doen! Leuk restaurant en vriendelijk personeel. Echt 'n topper!

Laurens

laurens

hier ben ik met me school heen gegaan het is er heel groot je moet er veel dingen met de hand doen je kan ook jezelf in shows,soaps,middeleeuwen opnemen en aardige personeel en een mooie teras

Marcel

Marcel

Het idee van het museum is geniaal, alleen naar mijn mening teveel gefocust op het vertonen van videomateriaal. Behalve veel video, had ik toch wat meer requisieten verwacht of dat je op z'n minst zo'n grote TV camera kon bedienen ;) Het zelf kunnen maken van een nieuwsuitzending is erg tof, alleen bij drukte gewoon niet te doen. Toch is een bezoekje aan het museum, zeker in combinatie met de RTL Hillywood Tour, aan te raden.

Anoniem

Geen afbeelding

Een interactieve ervaring, interessant voor alle leeftijdsgroepen. Of je nu nostalgie wilt ophalen uit de beginjaren van televisie en radio (Paulus de Boskabouter, Dappere Dodo en Pipo de Clown) of je wilt testen of je geschikt bent voor een soap, je kunt het er allemaal doen. Als je veel tijd hebt kun je uren doorbrengen met het interactief terugkijken van veel beeldmateriaal uit heden en verleden. Er is veel zelf te doen en te ontdekken, wat erg leuk is voor kinderen. Dankzij een ring met ingebouwde chip, gekoppeld aan je e-mailadres krijg je al je creaties naar je toegestuurd. Een must voor hen die de Nederlandse media een warm hart toedragen!

Jari

Jari

Een enorm leuk interactief museum waar je echt van alles kunt doen. Zeker de moeite waard om een keer te bezoeken!

Wim

Wim

Een zeer leuk interactief museum met als enige nadeel dat de tijd voorbij vliegt!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.