Science Center Nemo

Bekijk alle musea

Nederland Amsterdam, Nederland

Nemo is het grootste science center van Nederland. Voor iedereen die nieuwsgierig is! 5 verdiepingen vol spannende, leuke doe- en ontdekdingen. Alles in Nemo heeft te maken met wetenschap en technologie. Tentoonstellingen, theatervoorstellingen, films, workshops en demonstraties. Lees verder...

Je ruikt, hoort, voelt en ziet hoe de wereld werkt.

Na je bezoek aan Nemo weet je waarom bruggen zo sterk zijn, hoe je er over 30 jaar uitziet, waarom je zoveel op je ouders lijkt, hoe je water zuivert, wat er gebeurt als je zoent, hoe bliksem en satellieten werken en nog veel meer.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Highlights

Bekijk alle highlights van Science Center Nemo

Beoordelingen

Bekijk 2 beoordelingen van Science Center Nemo

Beoordeel Science Center Nemo zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Jari

Jari

Heel leuk interactief museum. De voornaamste doelgroep is wat jongere kinderen, maar ook voor de rest van de familie is het hier prima uit te houden!

Jakke

Jakke

Ben hier op schooluitstap geweest ein april vorig jaar. Ik vond sommige dingen wel leuk gepresenteert maar er waren wel opstellingen waar je lang moest wachten. Toen ik er was was er wel veel volk. De voorstelling 'actie->reactie' vond ik wel leuk gedaan. Het systeem met het gebruiken van je ingangskaartje om sommige opstellingen mee uit te testen werkt soms niet zo goed. Er waren wel niet zoveel dingen als in Technopolis in Mechelen, België. Ik ga er wel niet meer terug denk ik.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.