Spoorwegmuseum

Bekijk alle musea

Nederland Utrecht, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Spoorwegmuseum zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Wesley

Geen afbeelding

heel grote trainen en en een unieke expeditie die de verleden vertelt van de trainen en een paar rides zoals de Vuurproef

Gert

gert

Ze hebben hele mooie treinen en personeel was aardig en de pendeldienst was goed. Vooral die vuurproef en stalen monsters was echte toppers zelfs er was beweging in trein waar te nemen. Het stoomtheater was mooi en we mochten eigen eten mee nemen.

Dion

Dion

Leuk museum, vooral de vuurproef en het stalen monster vond ik leuk. maar het is niet echt groot. Na 2 uur ben je wel uitgekeken. De prijs van 16 euro kan je beter ergens anders aan uitgeven.

Stef

Geen afbeelding

Het Spoorwegmuseum is een leuk museum. Meer het heeft even geduurt tot dat ik wist wat de bedoeling was van het museum. Je moet eerst naar wereld 1 daarna 2 ,3 ,4 en als laatste de Vuurproef.

Guido

Geen afbeelding

Geweldig museum!! Ben er vorige week geweest en het is echt een prachtig museum. Grote collectie en leuke "werelden".

Anoniem

Geen afbeelding

Na de heropening in 2005 kan je wel zeggen dat het Spoorwegmuseum als voorbeeld kan dienen voor veel musea in binnen- en buitenland. Het museum is misschien voor echte treinfans iets minder interessant geworden, omdat er enkele treinen staan ''dichtgemetselt'', maar mensen die wat minder van treinen afweten komen wel het museum uit met meer kennis als dat ze hadden voordat ze het museum in gingen. Een goede prestatie dus! Verder is het natuurlijk ook leuk hoe ze verschillende periodes inrichten zoals de winter (met een ijsbaan) en een eigen modelspoorevenement hebben.

Anoniem

Geen afbeelding

Voor mij is het Spoorwegmuseum een uitstekend voorbeeld van een museum wat met zijn tijd is meegegaan. De laatste jaren ontzettend veel veranderd en een echt interactief museum geworden. Echte aanrader voor een zaterdag of zondagmiddag met de hele familie.

Hans

Hans

Het Spoorwegmuseum is een mooi voorbeeld van een modern, prachtig en interactief museum. Naast de statische displays van mooie treinen kun je ook genieten van een audiotour in een prachtige omgeving of zelf een ritje maken in de attractie 'Stalen Monsters'. Ik heb echt genoten van m'n bezoek en zal hier zeker vaker terug komen.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.