Word Rides-ambassadeur!

Rides biedt informatie over 175 attractieparken, dierentuinen, musea en dagattracties in heel Europa. We willen al die informatie zo actueel mogelijk houden. Daarom zijn we op zoek naar ambassadeurs: mensen die hun hart hebben verpand aan een park of dagattractie en op Rides de informatie over hun favoriete attractie up-to-date willen houden.

Een Rides-ambassadeur onderhoudt de informatie van het attractiepark, de dierentuin, het museum of de dagattractie die hij of zij vertegenwoordigt. Denk aan entreeprijzen en openingstijden. Hij/zij zorgt ook dat de beschrijvingen van de acttracties steeds kloppen. Oude attracties worden verwijderd, nieuwe worden toegevoegd en aanpassingen betreffende de attracties (lengte-eisen, vereiste leeftijd, beschrijvingen, etc.) worden bijgehouden. Bovendien verzorgt de ambassadeur de evenementenkalender van het betreffende park of de dagattractie.

Een ambassadeur kan ook ingezet worden voor het aanleveren van nieuws en/of het beantwoorden van vragen over het park of de attractie waarvan hij/zij ambassadeur is.

Heb je interesse om ambassadeur te worden en wil je helpen om Rides nog completer en actueler te maken, stuur dan een mailtje naar de redactie. Vertel in de mail even wie je bent en geef aan voor welk park, museum of dagattractie beschreven op Rides.nl je ambassadeur of ambassadrice zou willen worden. Geef ook aan waarom je juist dat park of die attractie wilt vertegenwoordigen. Stuur je mail aan redactie@rides.nl.