Gebruikersvoorwaarden

Op elke bezoeker en gebruiker van Rides zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

Iedere gebruiker is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar account. Bewaar je logingegevens zorgvuldig en voorkom dat hier misbruik van gemaakt wordt.

Het is beperkt toegestaan om materiaal van Rides te gebruiken op je eigen website. De eerste alinea van een nieuwsbericht mag worden overgenomen, mits er duidelijk een bronvermelding naar het betreffende bericht op Rides wordt geplaatst. Het overnemen van video- of ander beeldmateriaal is uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van Rides en/of de auteur van het bewuste bestand.

Bij het plaatsen van een reactie zal automatisch je IP nummer (uniek adres van je computer op Internet) worden opgeslagen. Bij geval van ernstige misdraging kan Rides de toegang tot haar site blokkeren, of in bepaalde gevallen aangifte doen.

Rides kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die deze webpagina toe kan brengen - op wat voor manier dan ook. Surf door deze webpagina op eigen risico .

Het is niet toegestaan om meedere accounts (kloon-accounts) van jezelf aan te maken. Deze dubbele accounts kunnen per direct door ons worden geblokkeerd, en bij misbruik kan een IP blokkade worden gegeven.

Daarnaast is onze privacy-statement van toepassing op Rides.